Ga naar de Skoda-homepage

Balenciaga Bag Outlet

Fernley liet afgelopen donderdag zijn openingswedstrijd 1 0 Portafoglio Guess Bianco E Nero

naar Pahrump Valley vallen. De Vaqueros haalden het driekwart van de weg terug door de beugel van de verliezer, met 6 1 en 9 8 overwinningen op vrijdag over Boulder City en Pahrump Valley, en vervolgens zaterdagochtend 3 2 over Fallon.

Balenciaga Bag Outlet

Balenciaga Bag Outlet

Tegen Boulder City splitsen Mull en Phillips de pitching-klusjes, maar Fernley stond achteraan tot drie innings, voordat Balenciaga Bag Outlet Fernley een rally maakte. Callahan was 3 4 terwijl Olson en Cheyenne Brewer elk twee hits hadden en Taylor Hires Caulk een homerun en 2 RBI had.

Balenciaga Bag Outlet

Balenciaga Bag Outlet

Vaqueros vallen spel kort van de titel van de herhalingsstaat

Fernley-coach Diane Chapin was blij met de teleurstelling dat haar team nooit zou zeggen, zelfs als het niet goed ging, en dat het team 30 wedstrijden won en in totaal eindigde met 30.9.

Een Guess Shopping Bag

Fallon kwam terug met honkslagen in de 2e4 en vijfde om de wedstrijd gelijk te zetten, maar Callahan's line single op een 0 2 count in de 1e6 begon de game winnende rally, met de puntenscore toen Fallon Guess Clutch Handbags

Balenciaga Bag Outlet

Het tweede duel van vrijdag was heen en weer toen Fernley na twee innings achterliep op 4 1, maar toen na een serie van vier punten zesmaal scoorde en na een serie van vijf liep hij naar de 2e7. drie punten om binnen één te spelen en hadden twee lopers op de honken voordat een goed dubbelspel begon door Rothwell op het derde honk, de wedstrijd afsloot en de confrontatie van zaterdag instelde.

Balenciaga Bag Outlet

Balenciaga Bag Outlet

Fernley High School 's Kelsie Callahan neemt een grote snee in een pitching tegen Fallon tijdens het 24 mei State Championship Softbal-spel. (Foto: Keith Trout / Mason Valley News) Het Fernley-softbalteam ging door naar het laatste duel, maar kon het niet nemen laatste stap toen ze als tweede eindigden in een rivaliserende Churchill County tijdens het toernooi van afgelopen weekend.

Kelsie Callahan sloeg een 3 2 uit met een double in die wedstrijd en ze had hits die allebei scoorde rally's opleverden. In de 1e4 begon haar twee uit driehonkslag met een drierenningsrally, die ook een run scoring triple van Mercedes Rothwell en een punt scoorde double van Shandell Gemmel bevatte toen FHS met 2 1 steeg.

Fallon's eerste run op zaterdagochtend was een teken van de dag, want het scoorde op honken vol maar werper Hayley Mull vertelde haar coach 'ik snapte het' toen Chapin na die run naar buiten kwam voor een conferentie, en Mull stapte uit de file .

De verdediging van Vaqueros steeg zaterdag in de twee titelspellen en maakte geen verdedigende fouten, terwijl Fallon ook sterk verdedigend speelde in die twee wedstrijden.

nieuwe vrije loop met volle honken in de vierde inning bracht de laatste Fallon-run binnen en Fernley kon niet opnieuw een eenzame tweede inning bereiken. Mull en Serena Olson sloegen een honkslag in de 2e7, maar Fernley kon de rally niet afmaken.

werper Rileigh Ricken kon haar niet netjes inslaan.

In de openingswedstrijd van donderdag scoorde Pahrump in de eerste, geholpen door een fout en een fout.Ten algemeen stond Phillips slechts vier hits en geen verdiende punten toe, maar Fernley slaagde slechts drie hits.Charin zei dat haar team de bal raakte, maar op veldspelers.

In de finale hadden de werpers van Fernley een aantal ongewone controleproblemen, met 11 vrije lopen, maar ze stonden slechts drie hits toe en de vier punten, maar drie van de vier gescoorde punten scoorden met volle honken.

In het indien nodig spel, echter, achtervolgd Fernley als de Greenwave nam de 4 1 overwinning en haar derde kampioenschap van de staat in vier jaar.

Balenciaga Bag Outlet

Balenciaga Bag Outlet

FHS had wat pech in de eerste helft van de derde inning als bij een poging om de loper eerst tweemaal te spelen, de brander heette eerst veilig. Dat had een tweede nul kunnen maken, maar in plaats daarvan liet het de honken vol en een later uitvliegen werd een opofferingsslag in plaats van de derde uit. Fernley kon dit niet overwinnen, want het liep in twee runs toen Fallon een 3 1 voorsprong nam.

Balenciaga Bag Outlet

Balenciaga Bag Outlet

Burberry Tassen Online Kopen

Fendi Bril Eye Wish

Guess Aqua Handbag
Miu Miu Eyewear 2017
Burberry Handbags Outlet Sale

Wallet Fendi

Tas Branded Balenciaga

Miu Miu Leopard Sunglasses
Bauletto Madras Miu Miu Prezzo
Tas Prada Sale

Fendi Dameszonnebril

Balenciaga Tassen Amsterdam

Fendi Zonnebrillen Amsterdam

Occhiali Guess Ebay
Fendi Tassen Belgie

Home / Balenciaga Bag Outlet