Ga naar de Skoda-homepage

Fendi Wallet Eyes

Fendi Wallet Eyes

Daar is de dispatcher die zo kalm is gebleven toen ze noodcommunicatie afhandelde in de nacht van de tornado die thuis drie angstaanvallen heeft gehad, getriggerd door stormen.

Hij probeerde mensen in het asiel in Haviland voor te bereiden op wat ze zouden zien als ze de eerste keer na hun evacuatie terug de stad in reden.

Fendi Wallet Eyes

Daar is de oudere, levendige vrouw wiens kortetermijngeheugen zo verminderd is, dat ze zich afvraagt ​​of ze nu aan Alzheimer lijdt.

Fendi Wallet Eyes

'Wat heb ik nog meer moeten doen om deze mensen te beschermen?' vroeg hij zichzelf.

Daar is de 3-jarige, zo doodsbang dat het drie Miu Miu Silver Bag

Vijf weken na de tornado-klap is de psychologische uitval pas in de beginfase gekomen. Het zal enkele maanden of langer duren voordat de ernstigste gevallen waaronder posttraumatische stressstoornis zich manifesteren, zeggen ambtenaren van de geestelijke gezondheidszorg.

uur uithalen kostte om haar haar heiligdom onder een bed te laten krijgen toen een storm door de dagen na de tornado heen blies.

Fendi Wallet Eyes

'Het was net een zombie-film,' zei hij. 'Mensen wisten niet wat ze moesten doen. Ze waren verloren. '

Colclazier hoorde geschreeuw over de noodradio van zijn vader en vroeg: 'Betekent dat dat ze' dood zijn '?

In de nacht van 4 op 4 mei gebruikte Bill Odle, een plaatsvervangende sheriff en stormspotter uit Kiowa County, zijn brandmeldfrequentie om een ​​van de eerste waarschuwingen in te roepen, wat ertoe Guess Quilted Handbag

'Het is posttraumatische stress. dat is wat het is voor veel van deze mensen. '

Eén functionaris verwacht dat het aantal gevallen van PTSS hoger zou kunnen zijn dan normaal, omdat de tornado een gemeenschap ontwortelde waarvan de bewoners zo diep geworteld waren.

De Greensburg tornado schade die je kunt

En de 6-jarige Bailey Burns, zoon van Kiowa County Undersheriff Tom Burns, die twee gedoneerde speeltjes niet heeft laten gaan omdat hij bang is dat ze zullen wegwaaien, want al zijn andere speelgoed deed de nacht van tornado.

Daar is de vrouw die zich zorgen maakt omdat haar man meer dan ooit drinkt.

heeft helpen redden, maar nu schuldgevoel van de overlevende voelt.

Maar sommige gezondheidsfunctionarissen en professionals vrezen dat er maanden later misschien onvoldoende overheidssteun, verzekeringsdekking of geld op de bankrekeningen van tornado-slachtoffers zal zijn om de ernstigste gevallen te behandelen, wat kostbare klinische behandeling en jarenlange therapie zou kunnen vereisen. kleine steden, de inkomens zijn beperkt en zelfs een uitkering van $ 75 voor extramurale zorg kan een obstakel vormen.

Op de korte termijn hebben sommige mensen gebruik gemaakt van gratis crisisbegeleiding, aangeboden door nationale en federale instanties.

'Ik denk dat sommigen van hen counseling nodig hebben, en dat is niet populair in een kleine, landelijke gemeenschap,' zei Janssen. 'Ze willen hun gevoelens niet delen.

Fendi Wallet Eyes

Tijdens het zoeken en redden van huis tot huis hoorde hij een gerucht dat een 2-jarige vermist was. Toen hij zag hoe kinderen speelgoed verstrooid en doorweekt was, wilde hij huilen.

Rond Greensburg, zegt tornado stress, beweren bewoners en gezondheidswerkers.

Hij ging 36 uur zonder slaap.

Fendi Wallet Eyes

heeft bijgedragen dat tornado-sirenes in Greensburg zijn begonnen.

Fendi Wallet Eyes

Na de storm raakte Odle wanhopig om naar zijn kinderen te gaan en ze te bekijken. Hij zou later leren dat ze in orde waren. Maar voordat hij hen kon bereiken, moest hij stoppen en anderen helpen. Hij hoorde mensen schreeuwen en zag verdwaasde mensen uit het puin kruipen.

Hoewel hij mensen had helpen waarschuwen, voelde hij wat experts schuld van de overlevende noemen. Hij raadde zichzelf.

Daar is de 32-jarige sheriffsverantwoordelijke die levens Guess Kingsley Satchel

In een recent interview vroeg een verslaggever aan Eagle Greensburg de nieuwe burgemeester, John Janssen, wat voor soort hulp de stad Fendi Wallet Eyes nog nodig heeft.

Fendi Wallet Eyes

Fendi Wallet Eyes

Fendi Wallet Eyes

Fendi Wallet Eyes

Prada Saffiano Tas Kopen

Prada Bags New

Miu Miu Iphone Case 5
Authentiek Prada Portemonnee

Burberry Bags Sale

Guess Eyewear
Burberry Handbag Nova

Miu Miu Zaino
Prada Brillen

Fendi Rugtas

Prada Linea Rossa Zonnebril

Occhiali Miu Miu Swarovski
Handbag Prada Outlet

Miu Miu Occhiali Da Sole Glitter
Fendi Clutches

Home / Fendi Wallet Eyes