Ga naar de Skoda-homepage

Bag Prada

Bag Prada

Onder normale omstandigheden kan een van de zeven raadsleden die voor de bezuinigingen hebben gestemd om heroverweging vragen, zei Wade.

Bag Prada

Bag Prada

Bag Prada

Bag Prada

Onder de stemming vorige week, zou de stad zijn 70 percentenzorgsubsidie ​​voor vele gepensioneerden verminderen. De meeste zouden worden afgeprijsd uit het ziekteverzekeringsplan van de stad en zouden andere dekking moeten zoeken, sommigen zouden er waarschijnlijk veel meer voor moeten betalen.

Bag Prada

werknemers te verhogen. Toch verklaarde Allan Wade, de stadsprocureur die regels voor raadsleden interpreteert, dat het lichaam op geen enkele manier het omgekeerde kan doen besluit.

Hij zei dat de stad een proces opricht om mensen in Medicare of een andere verzekering in te schrijven en om eventuele ontberingen te behandelen.

Hij zei ook dat het belastingtarief van $ 3,40 dat de Raad vorige week heeft goedgekeurd, niet voldoende zou zijn om de kosten van gepensioneerde gezondheidszorg te betalen in Bag Prada het begrotingsjaar dat op 1 juli begint.

Bag Prada

En de raad kan binnenkort stemmen over een maatregel om nieuwe werknemers en werknemers met minder dan 10 jaar ervaring te laten opdoen in de traditionele pensioenregeling met een te bereiken doel en in een 401 (k) stijlpensioenplan.

Organisatoren van de rally en hun supporters hebben gepost op een Facebook-pagina genaamd 'Ik ben negatief beïnvloed door de gemeente Memphis Council Vote !!' Een leider is Heather Pfeil. Ze is getrouwd met een politieman uit Memphis en haar vader is gepensioneerd.

Wade heeft een sterke invloed op gemeenteraadsleden die Zainetto Guess Trapuntato

Los van de vraag of de gemeenteraad zich terugtrekt, hebben gepensioneerden gedreigd een rechtszaak aan te spannen.

'De raad kan alles doen wat ze willen, wanneer ze maar willen', aldus Mike Williams, president van de Memphis Police Association.

Pfeil zei dat haar tante dat niet is verteld.

terugdraaien op bezuinigingen op de gezondheidszorg

Bag Prada

Bag Prada

zich tot hem wenden voor hulp bij juridische vragen. Maar Wade vertegenwoordigt ook het bestuur van burgemeester A C Wharton, dat opriep tot bezuinigingen op de gezondheidszorg, omdat ze zouden helpen de financiën van de stad te stabiliseren en een bijdrage te leveren aan het stadspensioenfonds.Veel werknemers en gepensioneerden zullen de interpretatie van Wade waarschijnlijk afwijzen.

Bag Prada

Nochtans heeft de stad gezegd dat één groep gepensioneerden die ouder dan 65 zijn en weinig of geen toegang heeft tot Medicare, de 70 procent subsidie ​​zou blijven ontvangen. Ze zouden nog steeds onderworpen zijn aan een premieverhoging van 24 procent die de gemeente heeft goedgekeurd voor alle medewerkers in de stad en gepensioneerden.

gepensioneerden en huidige Miu Miu Tote Bag

Dinsdag om te protesteren tegen de 7 5 stemmen van de gemeenteraad vorige week om de ziektekostenverzekeringskosten voor Miu Miu Small Wristlet

Pfeil zei dat haar 85-jarige tante niet in aanmerking komt voor Medicare en zou zien dat haar kosten voor ziektekosten in de stad zo hoog oplopen dat ze zich geen dekking kon veroorloven.

De raad stemde ook om een ​​tabakstoeslag voor werknemers en gepensioneerden te verhogen en om echtgenoten en echtgenotes van huidige werknemers te verbieden zich in te schrijven voor stadsgezondheidszorg als ze via hun werkgever een verzekering kunnen afsluiten.

Wharton's kantoor gaf een verklaring af over de demonstratie: 'Ik respecteer hun recht om te protesteren. Ik begrijp de angst die ze voelen. . Hoewel het verlagen van de gepensioneerde voordelen en het verhogen van de kosten van de ziekteverzekering grote veranderingen zijn, zal niemand zonder dekking achterblijven. '

'De stemming heeft niet aangetoond hoe we het in het begin wilden hebben. En nu gaan we harder vechten en we gaan verder totdat de stad het verandert en het weer goed maakt, 'zei Pfeil, 29, wiens naam wordt uitgesproken als' bestand. '

Bag Prada

Prada Tassen Goedkoop

Zaini Guess Uomo
Guess Aqua Purse
Zonnebril Fendi 2017

Occhiali Miu Miu Da Sole 2017
Tas Fendi Multicolor

Tas Balenciaga Papier Mini

Miu Miu Leather Satchel
Fendi Crossbody Bag

Authentiek Balenciaga Tas Verkoop

Prada Bag Mini

Burberry Tassen Online Kopen

Tas Fendi Peek A Boo Mini

Tas Prada Classic Saffiano

Occhiali Miu Miu Cuore

Home / Bag Prada